Bildet er tatt i 2012 av Agderposten:
Foran sitter hopperen Olav Haugen Hasdal og Mr. Brattåsen, Trygve Bringsverd, med en svært aktiv dugnadsgjeng i ryggen. Fra venstre Thor Ager-Wick, Margrethe Rognestad, Susanne Romsland, Espen Andersen, Ørnulv Bjørnsen, Gerd Risholt, Oddleif Eilertsen, Egil Risholt, Øystein Botterli og Olav Bringsverd.

Siden det praktfulle anlegget ble åpnet 25. juni 1983 har utallige verdensstjerner storkost seg i midtsommer-showet sammen med forventningsfulle rekrutter og ukuelige superveteraner.

Cirka 3.000 hoppere har deltatt i Sør Rennet, siden oppstarten. 
I dette anlegget er det fem hoppbakker som passer til store og små - og til hoppere på forskjellige nivåer. Bakken er plastlagte, men det er fullt mulig å hoppe her på vinterstid.

Det er selvsagt en smule naturstridig at vintersportens store festdag i Aust-Agder skjer midtsommers. Hoppshowet i plastbakkene Brattåsen er en spesiell opplevelse. Deltagerne konkurrerer i sine varme hoppdresser, med hjelm og nysmurte ski.

Og det var akkurat denne atmosfæren ildsjelene i Øyestad IF drømte om da planene om plastbakken tok form på syttitallet. Initiativtageren var naturlig Trygve Bringsverd, som var ekstra blid og fornøyd da hoppstjerner og dugnadshelter kunne åpne bakken en midtsommerlørdag i 1983.

Her finner du veien til Brattåsen!

Kontaktinformasjon:
Trygve Bringsverd: 917 91 539